Viestintäkumppanisi.

Tekijä.

Pisteen paikka Oy:n takana on Marja-Liisa Torniainen, viestinnän asiantuntija, FM. Olen ammentanut osaamiseni vaativista ja monipuolisista viestinnän tehtävistä.

Viestinnän suunnittelun ja kehittämisen ohella ydinosaamistani ovat tekstit ja projektit niiden ympärillä. Verkostostani löytyy osaajia kaikkiin viestinnän toteutuksiin: osaavia ja luovia graafisia suunnittelijoita, kuvittajia, valo- ja videokuvaajia, tuottajia, webbivelhoja, messumaakareita, some-osaajia, palvelukehittäjiä, tilasuunnittelijoita.

Hankeviestintää?

Pisteen paikka Oy tekee yhteistyötä Caprice Consulting Oy:n ja evida Oy:n kanssa Hanke viestii -tiimissä. Tarjoamme viestinnän osaamista, yhdessä tekemistä, markkinointiajattelua ja aitoa asiakasymmärrystä: tavoitteenamme hankkeen vaikuttavuus!

Hanke viestii -blogi on virkeä alusta paitsi hanketoimitoijille myös muille viestintäänsä pohtiville.

Hanke viestii

Keskustellen.

Mikä kiinnostaa asiakasta ja asiakkaan asiakasta, kiinnostaa myös minua.

Toimintatapani on keskusteleva, avoin ja asiakasta kunnioittava.

Viestintää suunnitellaan ja toteutetaan asiakkaan lähtökohdista käsin. Tehtävä työ tukee aina asiakkaan omia tavoitteita ja liiketoimintaa.

Pisteelle paikka.

Nimi Pisteen paikka juontaa eräästä ala-asteen luokkahuoneesta 1980-90-lukujen taitteessa:

Tunti oli kulunut kirjoittaessa ja kumittaessa, oli äidinkieltä. Muutaman minuutin kuluttua kolisteltaisiin välitunnille, mutta nyt ilma oli vielä tiivis virkkeistä, välimerkeistä, ajatuksista. Hieman ennen kuin minuuttiviisari värähti kuuluvasti tasaan, opettaja sanoi: ”Ruvetaan sitten pikkuhiljaa etsimään pisteen paikkaa.”

Hyvä oli pisteelle etsiä paikka, kun tarina oli paperilla.

Copyright 2014 | Pisteen paikka Oy | Design by Koroste

UA-40457753-1